Πληροφορίες & Φιλοξενία

Διοργάνωση

Το συνέδριο διοργανώνεται από τον Παγκύπριο Αντιαναιμικό Σύνδεσμο με τη συνεργασία της Διεθνούς Ομοσπονδίας Θαλασσαιμίας, και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας.

 

Χώρος εκδήλωσης

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο Aliathon στην Πάφο.

 

Εγγραφές

Η συμμετοχή στο συνέδριο, με φυσική ή διαδικτυακή παρουσία, είναι δωρεάν με την προϋπόθεση συμπλήρωσης της αίτησης συμμετοχής.

 

Πιστοποιητικά Παρακολούθησης

Πιστοποιητικό συμμετοχής θα δοθεί μόνο στους συνέδρους που θα συμμετέχουν με φυσική παρουσία.

Θα δοθούν ώρες Συνεχιζόμενης Επαγγελματικής Εκπαίδευσης σε όλους τους νοσηλευτές που θα παρευρεθούν στο Συνεδριο, συμπεριλαμβανομένου του εργαστηρίου.

 

Αναμετάδοση και ανάρτηση συνεδρίου

Το συνέδριο θα αναμεταδίδεται διαδικτυακά και μετά την ολοκλήρωση του, οι εργασίες θα αναρτηθούν στα μέσα επικοινωνίας του Συνδέσμου στο διαδίκτυο.

Διαμονή

Η διαδικασία ηλεκτρονικής κράτησης έχει ολοκληρωθεί. Παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε απ' ευθείας με το ξενοδοχείο για διευθέτηση νέας κράτησης, στο 26964400.

Έχει εξασφαλιστεί ειδική τιμή διαμονής για τους συμμετέχοντες του συνεδρίου. Στα μέλη του ΠΑΣ προσφέρεται επιχορήγηση €20 ανά δωμάτιο.

Για κράτηση δωματίου είναι απαραίτητη η δήλωση ενδιαφέροντος κατά την ηλεκτρονική σας εγγραφή στο συνέδριο. Θα ακολουθήσει επιβεβαίωση της κράτησης σας με επικοινωνία από το ξεοδοχείο, και καταβολή προπληρωμής ύψους 20%.

Τύποι/Τιμές δωματίων (Run of House, με πρωινό, ανά διανυκτέρευση)

Μονόκλινο-€110 (1 άτομο)
Δίκλινο-€120 (2 άτομα ή 3 με ανάλογη επιβάρυνση)
Οικογενειακό-€120 πλέον σχετική επιβάρυνση για 3ο και/ή 4ο άτομο (μέχρι 4 άτομα)

Πρόσθετα άτομα

Παιδί 0-2 ετών-Δωρεάν
Παιδί 3-11 ετών-€10 ανά διανυκτέρευση
Παιδί 12+ ετών/Ενήλικας-€30 ανά διανυκτέρευση

FISHING-VILLAGE-POOL-2-420x268
ALIATHON-IONIAN-2